Select Page

Bedste VPN Forbindelse

Din definitive guide til den bedste VPN forbindelse udbyder.

De 3 Bedste VPN Udbyder

Her er en liste over vores top anbefalede VPN’er i 2020. Hvis du vil have mere dybdegående oplysninger om nogen af VPN-funktionerne, skal du blot rulle ned:

bedste vpn forbindelse
  • Vurdering 90% 90%
vpn udbyder
  • Vurdering 85% 85%
vpn løsning
  • Vurdering 80% 80%

Hvad er VPN forbindelse?

En VPN forbindelse eller virtuelt privat netværk er en sikker tunnel mellem to eller flere enheder. VPN’er bruges til at beskytte privat webtrafik mod snooping, interferens og censur.

Hvilken VPN løsning skal jeg vælge? Her er de 3 bedste VPN forbindelser 2020.

Denne side giver dig en oversigt over de bedste VPN udbyder i 2019. Vi vil tage et dybtgående kig på, hvad der sætter disse VPN’er bortset fra konkurrencen og forklarer, hvordan de kan hjælpe dig med at fjerne blokeret indhold og beskytte dit privatliv i processen.

Hvordan vælger du den bedste VPN løsning?

Vi bliver ofte spurgt, “Hvad er det bedste VPN?”. Alle VPN’erne, der er placeret på denne side, er alle gode allroundtjenester, der tilbyder over gennemsnittet niveauer af service, privatliv og hastighed.

Den bedste VPN til dig vil afhænge af din egen personlige brugs sag. Baseret på brugssagerne i nedenstående tabel, skal du overveje, hvilke er vigtige for dig og prioritere dem, når du leder efter en premium VPN løsning.

 

Overvejelse Brugertype Årsag
Privatliv Alle Den primære funktion af et VPN er at forbedre privatlivets fred. Kontroller krypteringsniveauet og deres privatlivspolitik.
Hastighed Torrenters, streamers og gamers VPN’er kan medføre en faldende hastighed, så til dataintensive opgaver som downloading, vil et servernetværk med hurtige hastigheder hjælpe. Server Streamers Mange brugere ser til VPN’er for at fjerne blokering af indhold. Jo flere lande en udbyder har servere i, desto mere indhold kan du blokere.
Server Streamers Mange brugere ser til VPN’er for at fjerne blokering af indhold. Jo flere lande en udbyder har servere i, desto mere indhold kan du blokere.
Funktioner Torrenters og alle i et censureret land En VPNs evne til at skjule din rigtige IP er en enorm fordel. Søg efter VPN’er, der tilbyder funktioner som en kill switch, stealth servere eller smart DNS i tilfælde af afbrydelser.
Kundeservice Streamers VPN’er er i et uendeligt spil cat-and-mouse med streaming-tjenester. Søg efter døgnet support, for at få opdateret rådgivning om at blokere streaming sites.
Værdi Alle VPN’er koster ikke meget, men ingen kan lide at betale for en dårlig service. Udnyt gratis forsøg og pengene tilbage garantier for at se, om en udbyder er en rigtig egnet til dig.
Testvinder!

Express VPN

ExpressVPN tjener en plads på vores liste takket være dens funktionfyldte service, der er nem at bruge til både tekniske og ikke-tekniske brugere. ExpressVPN er konsekvent en af de hurtigste VPN-udbydere i vores officielle BestVPN Speed Test. Dette gør det til en fantastisk mulighed for streaming af HD-indhold. Robust kryptering holder hackere i stykker, og ingen brugslogger betyder, at virksomheden ikke kan dele dine personlige browserdata. Med servere i mange lande rundt om i verden kan “stealth” -servere, der hjælper brugere i Kina omgå firewallen, og tjenesten Smart Domain Name System (DNS), der holder streaming sites som Netflix kørende, så du kan se, hvorfor ExpressVPN fortsætter med at imponere vores eksperter og forbliver en af vores mest populære VPN-udbydere. Prøv ExpressVPN i dag med en 30-dages, ubesværet, pengene tilbage garanti. Det er den bedste VPN udbyder.

VPN-statistikker
– Server Locations – 94
– Gennemsnitshastighed – 77,14 Mbit / s
– Samtidige tilslutninger – 3
– Jurisdiktion – De Britiske Jomfruøer

vpn forbindelse

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

43  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele
+ Super hurtig – fantastisk til streaming!
+ Meget sikker 256-bit kryptering
+ Ubegrænset download
+ 30-dages pengene tilbage garanti
+ 4 * 24/7 kundesupport
+ Særtilbud: Spar 49% i dag

Ulemper
– IPv6 WebRTC lækager (fast ved browserudvidelse)
– Lidt dyr
– BVI jurisdiktion er ikke ideel

PRØV DEN HER.

  • Vurdering 90% 90%

Den bedste ‘billige’ VPN

Nord VPN

NordVPN er en stor all-rounder. Med et stærkt fokus på privatlivets fred og en vilje til at holde innovationen i VPN-rummet, er NordVPN en fantastisk VPN til en fantastisk pris. Nord tilbyder en førende seks samtidige forbindelser, hvilket betyder, at alle i familien kan bruge VPN samtidig. Med klienter til rådighed for alle større platforme ser softwaren ud og virker godt. En gratis prøveperiode på tre dage er en god bonus, hvis du søger at tage det til et testdrev, plus en 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig masser af tid, hvis du skifter dig. NordVPN tillader torrenting, fungerer sammen med alle større streamingtjenester (fx iPlayer og Netflix) og har robuste privatlivspolitikker på plads for at sikre, at du forbliver anonym.

VPN-statistikker
– Server Locations – 62
– Gennemsnitshastighed – 59,23 Mbit / s
– Samtidige tilslutninger – 6
– Jurisdiktion – Panama

 

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

25  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele
+ Baseret i Panama (fantastisk til privatlivets fred)
+ Seks samtidige forbindelser
+ Fungerer med US Netflix og BBC iPlayer
+ Dedikerede IP’er (ekstra omkostninger)

Ulemper
– IPv6 leak in macOS IKEv2 app

PRØV DEN HER.

  • Vurdering 85% 85%

Mange features, gennemsnitshastighed.

Cyber Ghost

Abonnere på CyberGhost er en fantastisk måde at introducere dig selv i verden af VPN’er til et meget lavt prispunkt. Der er ingen båndbredde grænse, kryptering er stor og opsætning af tjenesten er let. CyberGhosts brugervenlige apps gør det nemt og nemt at oprette forbindelse til VPN. CyberGhost er baseret både i Rumænien og i Tyskland, hvor sidstnævnte er ansvarlig for det meste af softwareudviklingen. Med begge hold forenet af en fælles credo for internet anonymitet, er CyberGhost en stor tilhænger og promotor af borgerlige rettigheder, et frie samfund og en ucensureret internetkultur. Vores slags folk!

VPN-statistikker
– Server Locations – 60
– Gennemsnitshastighed – 61,97 Mbit / s
– Samtidige tilslutninger – 7
– Jurisdiktion – Rumænien

Er den værd at prøve?

Fordele
+ Privat: Stærk logfil politik
+ 45-dages pengene tilbage garanti
+ Baseret i Rumænien så ingen regering spionere!
+ Godt udseende og brugervenlig software: Syv samtidige forbindelser
+ Venlig Live Chat support
+ Peer-to-peer (P2P) torrering tilladt
Ulemper
– Ikke meget

  • Vurdering 80% 80%