Select Page

VPN Torrent – De Bedste VPN til P2P Torrenting.

Din definitive guide til den bedste VPN Torrent.

De 3 Bedste VPN’er til P2P Torrenting

VPN torrent
  • Vurdering 90% 90%
VPN p2p
  • Vurdering 85% 85%
best vpn for torrenting
  • Vurdering 80% 80%

Hvilken VPN skal jeg vælge, når det kommer til torrent og P2P?

At finde ”the best VPN for torrenting” er ikke en nem opgave.

Der er flere faktorer involveret, når du vælger en VPN udelukkende til torrent. Her er de vigtigste:

Jurisdiktion – Helst uden for USA sammen med 5, 9 og 14 øjne
Logningspolitik – Fortrinsvis en VPN, som ikke indsamler ALLE logfiler
Speed ​​- En VPN som er hurtig nok til at downloade store filer
Torrenting Policy – En VPN som tillader torrenting (mange VPN’er begrænser og afskrækker torrent).

Ved hjælp af en VPN kan folk, som bruger torrents, skjule sine aktiviteter for internetudbyderens nysgerrige øjne samtidig med, at de opretter et ekstra sikkerhedsniveau mod cyberkriminelle, der søger at udnytte dem.

Det er godt, ikke?

Bortset fra at mange af de VPN’er vi har testet ikke tillader torrents. Virksomheder som HoxxVPN og HolaVPN straffer brugere og forbyder torrents, hvilket begrænser internetfriheden i processen.

Derfor skal brugere, der ønsker at bruge torrent, vide hvilke VPN’er der vil tjene deres formål og hvilke, der ikke vil. Vi har gennemgået 74 forskellige VPN’er til dato, og her er de bedste VPN’er til torrent, som vi har fundet ud fra de faktiske tests.

Affilierede oplysninger: Vi får muligvis kommission fra VPN-udbydere på denne side, der er opført på denne side. Men vi anbefaler aldrig en VPN, som ikke passer til Torrenting.

De bedste VPN’er lagrer ikke en oversigt af de hjemmesider, du besøger eller de filer, som du downloader. De maskerer din IP-adresse til en god pris. Og de tilbyder mange servere over hele kloden uden begrænsninger, så du kan streame Netflix-indhold eller bruge en torrent.

Bedste til Anonym Torrenting

Express VPN

ExpressVPN topper ofte de fleste VPN ønskelister. Det viser sig, at de er lige så stærke til at springe også.

De giver alle fordele fra høj hastighed til stor sikkerhed, og på toppen af det hele med restriktionsfri spænding. Det betyder, at du kan bruge torrents på nogle af ​​deres tusindvis af servere rundt om i verden.

Jeg ved, hvad du tænker. “Det kan ikke være så godt.” Jeg troede det samme.

Så prøvede vi det selv her hos Best VPN.

For det første er de placeret i de britiske jomfruøer. Dette placerer dem uden for jurisdiktion for de store overvågningsalliancer, der kunne tvinge et VPN-firma til at fremskaffe oplysninger om deres brugere.

Dette, kombineret med en streng politik uden logning, gør ExpressVPN til en troværdigt spændende partner.

Din private browsing forbliver privat takket være deres OpenVPN-protokoller, som understøttes af AES-256-kryptering på regeringsniveau. Ingen, uanset hvorfra, vil kunne knække denne forbindelse inden for den nærmeste fremtid.

ExpressVPN tillader ikke kun torrenting men opfordrer dem ligefrem aktivt til sine brugere. Faktisk er der en hel side i deres support sektion om brugen af uTorrent kombineret med ExpressVPN.

Hvordan man bruger uTorrent med ExpressVPN

Virksomheden opsummerer behovet for en VPN i et blogindlæg fra 2017, der fremhæver den enorme mængde data, som en internetudbyder kan indsamle fra sine kunder. Et vigtigt afsnit i denne artikel fortæller om torrenting og hvor farligt det kan være at gøre uden VPN.

vpn

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

43  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele

+ Ingen logningspolitik
+ TOP 3 downloadhastighed
+ Stærk AES 256-bit kryptering
+ Bruger OpenVPN tunnelprotokol
+ De fleste servere afblokerer Netflix & Torrenting er tilladt
+ Fungerer på alle enheder (Win, Mac, iOS, Android & Routers)

Ulemper
– Høj pris (især det månedlige abonnement)

PRØV DEN HER.

  • Vurdering 90% 90%

Den bedste ‘billige’ VPN

Nord VPN

NordVPN er konstant lige i hælene på ExpressVPN.

De er den anden legitime konkurrent, som du ser kæmpe om førstepladsen i de bedste VPN rankings.

NordVPN for torrenting

P2P tjenester som torrenting gøres tilgængelige i NordVPNs omfattende serverpark på over 5.000 forskellige servere.

Og over 500 af deres servere er optimeret specifikt til P2P VPN. Der er mange forskellige valgmuligheder for deres BitTorrent-elskende brugere.

Nord beskytter sine brugeres strømningsaktivitet med de samme OpenVPN-protokoller og AES-256-kryptering som ExpressVPN. De tager også tingene et skridt videre og kombinerer to servere i én forbindelse til dobbelt beskyttelse.

Igen skal du tilføje en streng politik om ingen logføring og en VPN killswitch til at gøre dette til en af ​​de sikreste og mest anonyme torrent VPN’er på markedet.

Hvorfor er NordVPN den bedste P2P VPN?

Nord giver brugerne mulighed for at anvende torrents uden grænser og placerer intet låg på deres båndbredde.

Nord har også en uslåelig pris på under 24 kr per måned.

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

25  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele

+ “Dobbelt” databeskyttelse
+ Kill-Switch
+ Stort servernetværk
+ Torrenting tilladt
+ Fungerer med Netflix

Ulemper
– Deres virksomhed skal være mere gennemskuelig
– Gennemsnitlig downloadhastighed

PRØV DEN HER.

  • Vurdering 85% 85%

Bedst til BitTorrent brugere

Mullvad

Mullvad er perfekt til en virkelig anonym oplevelse.

Samlet set kommer de ind som nummer seks på vores liste. Men de ligger komfortabelt blandt de tre øverste når det kommer til torrenting og brug af P2P programmer. De tager nemlig deres brugeres privatliv meget seriøst.

Mullvad VPN til torrenting

Mullvad er en svensk virksomhed. De er den eneste VPN, vi har stødt på, som absolut ingen oplysninger kræver af sine kunder. Ikke engang en e-mail-adresse.

Når du tilmelder dig, får du en nummereret konto, og det er det!

De har heller ingen logfiler, hvilket betyder, at din turoplevelse vil være helt privat. Og selvom Sverige ligger inden for jurisdiktion for den udvidede 14 Eyes Surveillance Alliance, kan de ikke videregive oplysninger, hvis de ikke har nogle.

Alle torrents er beskyttede med den samme vindende kombination af OpenVPN-protokoller kombineret med AES-256 kryptering. For at sætte dette i perspektiv er det det samme sikkerhedssystem, som anvendes af FBI. Hvis det kan beskytte amerikanske nationale hemmeligheder, kan du være sikker på, at det vil beskytte dine downloads.

Udover dette ansporer de anonyme betalingsformer som kryptokurver. Alle Bitcoin-transaktioner er private og fortrolige og tilføjer endnu et sikkerhedsniveau til Mullvad.

Mullvad tilbyder også en VPN killswitch. En killswitch overvåger lækager i din VPN tunnel, og hvis der opdages lækager, som potentielt kan udsætte dig, aktiveres killswitchen og enten afbryder internetforbindelsen eller nedlukker særlige programmer. Det er din spændende livline og noget, du altid bør kigge efter, når du udforsker VPN’er.

Mullvad understøtter alle BitTorrent-softwares, men de anbefaler kraftigt anvendelsen af ​​qBitTorrent til sine brugere.

De blokerer ikke BitTorrent (VPN) klienter som uTorrent eller BitComet, men de siger, at de ikke tror, ​​at disse tjenester er lige så sikre, idet der henvises til skadelig adware, dårlige privatindstillinger og mangel på åben sourcing.

Mullvad er en af ​​de VPN’er, der ikke kun tillader torrenting, – de omfavner det. Der er en hel side på deres officielle hjemmeside, der leder brugerne gennem processen.

p2p vpn

Er den værd at prøve?

Fordele
+ Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
+ Stærk Tunneling Protocols – OpenVPN & WireGuard
+ Sikker og sikker – Ingen IP lækager
+ Hurtigere end gennemsnitshastigheden
+ Torrenting og P2P er tilladt
+ Låser Netflix op
+ Godt server netværk

Ulemper
– Ikke alle enheder understøttes
– Ikke meget brugervenlig app til mindre savvy mennesker
– Ingen Live Chat Support
– Super streng svensk jurisdiktion

  • Vurdering 80% 80%

Sammenligning af VPN Torrenting-politikker

Det er svært at finde den rigtige VPN til dine torrent behov, men der er et par vigtige ting at huske, når du beslutter dig for en af mulighederne. Når du vil torrent, vil du have en VPN, der giver dig mulighed for at bruge torrents med så få begrænsninger som muligt.

Derudover er det absolut nødvendigt at bruge en VPN-udbyder, der ikke logger nogen af dine personlige oplysninger. Dette er vigtigt, hvis brugerdata anmodes af regeringen eller retshåndhævelsen.

0 Comments