Select Page

Se Amerikansk Netflix i Danmark med VPN

Kort fortalt: Download en VPN (fra ExpressVPN eller NordVPN) og indstil serveren til Danmark. Så kan du se Netflix i udlandet.

Brug en VPN til Netflix.

Den eneste måde at få adgang til Amerikansk Netflix i Danmark er ved at bruge en VPN der ikke er blokeret af Netflix. Her under ser du de tre bedste. Læs hele vores guide for en uddybbende forklaring. Du kan også bruge en vpn til at se netflix i udlandet.
best vpn
 • Vurdering 90% 90%

Netflix virker på 6 ud a 6 servere

bedste vpn
 • Vurdering 85% 85%
Netflix virker på 5 ud a 5 servere
vpn forbindelse
 • Vurdering 80% 80%

Vi har testet de bedste Netflix VPN online og har udvalgt en vinder.

Det er VPN-tjenester, som giver dig muligheden for at streame Netflix uden at blive holdt tilbage af geografiske restriktioner, og de gør det muligt for at dig at få fuld adgang til det samme Netflix-indhold, som de amerikanske brugere har, – også selvom du befinder dig i Danmark! Du kan endda også bruge en vpn til at se netflix i udlandet. I jagten på de 3 bedste VPN’er har vi testet i alt 67 VPN tjenester ved at anvende 4 tilfældige lokaliseringer fra deres server-netværk, heriblandt USA, Canada og UK. Her i artiklen går vi igennem de 3 VPN’er, som virker 100% med Netflix.

3 VPN’er som giver dig fri adgang til Netflix USA i Danmark og Netflix i udlandet.

De følgende VPN-tjenester kan hjælpe dig med alt fra at skabe en ”tunnel” ud af et restriktivt netværk til at undgå geografiske restriktioner, som forhindrer dig i at se f.eks. serier og film fra dit Netflix i Danmark.

1.    ExpressVPN

6/6 Servere gav fuld adgang til Netflix

ExpressVPN-servere som gav adgang til Netflix:

 • Toronto, Canada
 • Storbritannien (2 servere)
 • USA (2 servere)
 • Holland

Hvis du går ind på ExpressVPN’s hjemmeside, kan du læse fra deres Netflix-side om, hvorfor det er en fordel at bruge VPN, når du vil have adgang til Netflix (fremfor DNS eller Proxy). Informationen er up-to-date fra 2018. ExpressVPN er helt sikkert en god løsning til at komme uden om Netflix’s geografiske restriktioner fra 2016 og specifikt se Amerikansk Netflix i Danmark. 6 ud af 6 servere gav adgang til Netflix. 

Læs også vores idybdegående guide til den ‘best VPN‘ og Dansk TV i udlandet.

amerikansk netflix

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

43  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele + Ingen logningspolitik + TOP 3 downloadhastighed + Stærk AES 256-bit kryptering + Bruger OpenVPN tunnelprotokol + De fleste servere blokkerer Netflix & Torrenting er tilladt + Fungerer på alle enheder (Win, Mac, iOS, Android & Routers) Ulemper – Høj pris (især det månedlige abonnement) PRØV DEN HER.

 • Vurdering 90% 90%

Den bedste ‘billige’ til Amerikansk netflix i Danmark

Nord VPN

5/5 Servere gav adgang til Netflix

NordVPN servere som gav adgang til Netflix:

 • USA (New York og Chicago)
 • Storbritannien
 • Holland

NordVPN har siden sin lancering i 2008 været højt nomineret på de mest fremhævede ratingsider. Denne VPN-tjeneste er beliggende i Panama og har desuden omkring 5.072 servere fordelt over 62 forskellige lande. NordVPN er altså en af de VPN-tjenester, som har rigtig meget at byde på – inklusiv fri adgang til Netflix. På tjenestens hjemmeside finder du en artikel, som løbende følger op på, hvilke af deres servere, der arbejder for Netflix. For tiden befinder de fungerende Netflix-servere sig i USA, Frankrig, Storbritannien og Holland. Da vi testede de tre amerikanske servere, fungerede de alle, men de var dog en anelse langsomme, – dette skyldes måske, at NordVPN har rigtig mange brugere, da deres VPN-tjenestes adgang til Netflix er en af de mest stabile. Den britiske server fungerede også, men den var ligeledes ret langsom. I sidste ende var det den hollandske server, som gav det bedste resultat. Den arbejdede hurtigt og gav fuld adgang til Netflix. 5 ud af 5 testede servere gav adgang til Netflix

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

25  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele + “Dobbelt” databeskyttelse + Kill-Switch + Stort servernetværk + Torrenting tilladt + Fungerer med Netflix Ulemper – Deres virksomhed skal være mere gennemskueligt – Gennemsnitlig downloadhastighed PRØV DEN HER.
 • Vurdering 90% 90%

Cyber Ghost

CyberGhost har haft kæmpet en del med Netflix’s blokeringer af VPN’er, men har i løbet af de sidste få år fokuseret intenst på at give adgang til i hvert fald det amerikanske Netflix-arkiv igennem dets computer- og mobil-apps. Vi har haft foretaget en del test af CyberGhost flere gange for at se, om tjenesten kunne klare adgangen til det amerikanske Netflix. CyberGhost HAR oplevet en del problemer før i tiden, men de sidste måneder har CyberGhost klaret sig ret godt, og deres principielle fokus har også ligget på at give sine brugere fri adgang til Netflix’s arkiv. Da vi testede CyberGhost, oplevede vi ingen problemer, men du kan læse med her, om hvad du bør forvente.

CyberGhost’s app til både iOS og Android blev testet for at se, om de gav de samme resultater:

iOS-appen er netop blevet opdateret af CyberGhost, og den fungerede perfekt i vores test! Netflix kunne streames uden problemer. netflix vpn. Android-appen streamede også Netflix uden problemer. Det eneste som ikke fungerede helt optimalt var, at Netflix-streamingen åbnede op i Android-browseren i stedet for i Netflix-appen. Forhåbentligt når Android-appen også får en opdatering, vil dette mindre problem blive løst.

Streaming-mærkede servere

Vi prøvede en af CyberGhost’s servere, som befinder sig i Los Angeles, og som ikke var markeret til streaming. Den kunne ikke klare Netflix. Vi prøvede flere forskellige servere; nogle markeret til streaming og andre uden dette mærke. Resultatet var det samme: kun de servere, som var markeret til streaming, kunne give adgang til Netflix. Med markeringen af streaming-egnede servere, er det en del lettere at finde en velegnet server fra en udvalgt by. Hvis du alligevel føler, at du har brug for en hjælpende hånd, er det muligt at kontakte CyberGhost’s kundeservice.

Virker CyberGhost også med andre streaming-sider?

De seneste tests vi har lavet viste, at CyberGhost fungerer fint til at give adgang til andre streaming-sider også. Her kan du se nogle få eksempler på dem, vi har testet for nylig:

 • Amazon Prime Video (Virkede med computeren men ikke med mobilen)
 • ITV Hub
 • All 4
 • BBC iPlayer

Endelig vurdering af CyberGhost til streaming af Netflix

I det store og hele havde vi ingen problemer med at få adgang til det amerikanske Netflix med ”Unblock Streaming”- og ”Surf Anonymously”-funktionerne. Da det kom til at vælge en særlig server, var det mest et spørgsmål om held at finde en, som virkede. Dog med mobil-appen er det nemmere, og det lader til at serverne markeret med ”streaming” er brugbare til at streame Netflix.
 • Vurdering 80% 80%

Konklusion – Netflix VPN

Krigen fortsætter mellem Netflix og VPN-tjenester, siden reglerne om de geografiske begrænsninger blev sat i kraft. Mens Netflix gør alt, hvad de kan for at blokere VPN’er, truer ærgrede VPN-brugere med at opsige sine Netflix-aftaler. Det ser ud til, at indtil Netflix ikke gør hele deres indhold til rådighed for alle lande, vil denne krig fortsætte.

 

Læs også vores guide om hvordan du ser TV i udlandet, både se Viaplay i udlandet, og se Yousee i udlandet.

0 Comments