Select Page

5 bedste [BEST] VPN til iPhone og iOS-enheder 

Din definitive guide til den bedste iphone VPN – Danmark.

De 3 Bedste VPN til iPhone og IOS enheder

VPN iPhone: En iPhone og en VPN går hånd i hånd. Den giver dig at surfe på internettet anonymt, uanset hvor du er. Den sikrer dig også, at du altid er beskyttet, når du gør det. I denne artikel tager vi et kig på, hvilke iPhone VPN’er der passer bedst til dig.

Vil du drage fordel af det ekstra privatliv, du får med en iPhone VPN? Eller måske har du hørt om alt det ekstra indhold du har adgang til? Med en VPN kan iPhones få adgang til geo-begrænsede og censurerede websites fra hele verden. En VPN App gør dette ved at tillade iPhone brugere at foregive at være i et andet land.

Du finder også en VPN konfiguration hvis du går ind i ‘settings’ på din iPhone.

vpn på iphone
  • Vurdering 90% 90%
vpn iphone best
  • Vurdering 85% 85%
vpn forbindelse
  • Vurdering 80% 80%

Top 3 VPN til brug på iPhones

En VPN app til iPad, iPhone eller iPod touch krypterer dine data. Dette beskytter dig mod hacker, der forsøger at få adgang til dine data på WiFi og stopper din internetudbyder fra at spore hvad du gør online.

Så lad os tage et kig på de bedste VPN’er til iPhone og iOS i 2018 (de er ikke gratis):

Super VPN til iPhone og IOS

Express VPN

ExpressVPN er en fantastisk iPhone VPN. VPN softwaren er strålende og kan bruges på alle platforme, herunder iPhone. ExpressVPN kan bruges på tre enheder samtidigt. Det er en meget sikkert VPN, og er kendt for at give privatlivets fred til sine brugere. Alle ExpressVPN servere er helt i top og giver utrolig hurtige forbindelseshastigheder. Den opbevarer et par forbindelseslogfiler (kun aggregat og internt brug). Ingen brugslogfiler (dem der kunne bruges til at se de websteder, du besøger) gemmes imidlertid. Endelig tilbyder ExpressVPN en 30-dages penge tilbage garanti for at teste tjenesten.

VPN-statistikker
Server Locations – 94
Gennemsnitshastighed – 77,14 Mbit / s
Samtidige tilslutninger – 3
Jurisdiktion – De Britiske Jomfruøer

vpn

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

43  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele

+ Ingen logningspolitik
+ TOP 3 downloadhastighed
+ Stærk AES 256-bit kryptering
+ Bruger OpenVPN tunnelprotokol
+ De fleste servere blokkerer Netflix & Torrenting er tilladt
+ Fungerer på alle enheder (Win, Mac, iOS, Android & Routers)

Ulemper
– Høj pris (især det månedlige abonnement)

PRØV DEN HER.

  • Vurdering 90% 90%

Den bedste ‘billige’ VPN

Nord VPN

NordVPN er fantastisk til iPhone-brugere, der har brug for et par ekstra sikkerhedsfunktioner. Nord leverer VPN til Tor, double hop og en kill switch i sin iOS app. Det giver også stærkt implementeret kryptering.

Desuden har den en nul logs politik. Abonnenter kan bruge denne VPN på tværs af alle iOS-enheder med seks samtidige enheder, og downloadhastighederne er ret gode (men ikke så hurtigt som ExpressVPN). VPN programmet er meget nem at bruge og er rigtig godt designet. P2P er tilladt på denne VPN og kundeservice er fab.

VPN-statistikker
– Server Locations – 62
– Gennemsnitshastighed – 59,23 Mbit / s
– Samtidige tilslutninger – 6
– Jurisdiktion – Panama

Fortrydelsesret

30 dage

Danske Servere

Ja, stort udvalg.

100% Anonymitet

Ja

Pris:

25  kr. (se priser)

Er den værd at prøve?

Fordele

+ “Dobbelt” databeskyttelse
+ Kill-Switch
+ Stort servernetværk
+ Torrenting tilladt
+ Fungerer med Netflix
Ulemper
– Deres virksomhed skal være mere gennemskueligt
– Gennemsnitlig downloadhastighed

PRØV DEN HER.

  • Vurdering 85% 85%

Mange features, gennemsnitshastighed.

Cyber Ghost

Denne fremragende VPN er fantastisk til iPhone. Det har et stort udvalg af servere over hele verden, som alle giver lynhurtige hastigheder. Dette gør den perfekt til streaming af indhold fra hele verden. VPN’en er sikker takket være stærk kryptering, og det holder nul logfiler. Softwaren er nem at bruge og er tilgængelig for alle platforme. Det implementerer også alle de avancerede VPN-funktioner, du sandsynligvis har brug for. Vi mener, at VPN’en er fremragende, og på grund af sin 30-dages pengene tilbage garanti kan du teste tjenesten uden risiko!

VPN-statistikker
– Server Locations – 60
– Gennemsnitshastighed – 61,97 Mbit / s
– Samtidige tilslutninger – 7
– Jurisdiktion – Rumænien

Er den værd at prøve?

Fordele

+ Venlige priser
+ Brugervenlig og enkel app.
+ Ingen logfiler
+ Torrenting / P2P er tilladt
+ Fungerer med Netflix
Ulemper
– Gennemsnitlig downloadhastighed
– Kundeservice er langsom
– Omtalt i nyhederne for sikkerheds problemer

  • Vurdering 80% 80%

Er det sikkert at bruge VPN’er på en iPhone?

Ikke alle VPN’er er skabt lige. Nogle har dårlige privatlivspolitikker, der giver dem mulighed for at udføre invasiv datapraksis, betjene reklamer og endda sælge forbrugerdata til tredjeparter. Det er det modsatte af, hvad en VPN skal gøre. En VPN til iPhone skal give dig vandtæt privatliv. Det er derfor, du skal passe, når du vælger en iOS VPN.

Desværre kan det være meget svært for forbrugerne at fortælle om en VPN er god. VPN udbydere er kendt for at ligge på deres hjemmesider, og derfor tager vi aldrig det, de siger til pålydende. I stedet tester vi hver enkelt service i vores VPN anmeldelser sektion. Vores team undersøger omhyggeligt deres datapraksis, servicevilkår og privatlivspolitikker samt deres præstationsniveauer. Alle VPN’erne i denne vejledning giver sikkerhed, pålidelighed, privatliv og værdi for pengene.

Hvad er vpn på min iphone?

VPN funktionen på din iphone giver dig mulighed for at gå på nettet i sikkerhed og helt privat. Dog skal du vælge en sikker VPN for at sørge for du rent faktisk oplever en privat forbindelse.

Vil en VPN virke på min iPad?

Ja, de bedste VPN’er til iOS i denne artikel er blevet valgt, fordi de virker på alle iOS-enheder. Disse VPN’er tillader også tre (eller flere) samtidige forbindelser. Det betyder, at du kan bruge din VPN på en iPad, iPod og en iPhone (eller endda andre enheder som en Linux-maskine, Mac eller PC) på samme tid. For mere information om brug af en VPN på andre operativsystemer eller Apple-produkter, se en af vores vejledninger:

VPN iPhone

VPN på iPhone

 

0 Comments