Select Page

Den bedste VPN Kina. Best VPN for China. 

Din definitive guide til den bedste guide om VPN til Kina.

De 3 Bedste VPN til Kina

Kina er nok det land der har de fleste hjemmesider blokeret inklusiv Facebook, Google, Twitter, og mange mange flere. Man kan nærmest ikke bruge internettet ordentligt i Kina hvis man ikke har en VPN. De gratis VPN virker sjældent eller er meget ustabile. Derfor anbefaler vi de følgende tre betalte VPN som rent faktisk virker godt i Kina. Med alle tre vil du kunne komme frit rundt på internettet og endda se video på Youtube uden problemer. VPN CHINA.

vpn china
  • Vurdering 90% 90%
bedste vpn
  • Vurdering 85% 85%
vpn forbindelse
  • Vurdering 80% 80%

VPN China: Vil du tjekke din gmail, se video på Youtube eller komme på Facebook i Kina?

Så skal du have en VPN og helst en der ikke går i stå hver gang du åbner en mail eller vil se et billede. Det betaler sig virkelig at få en ordentlig VPN inden du rejser til Kina. Faktisk er det slet ikke særlig dyrt prisen starter fra kun 23 kr per måned. Så gør dig selv en tjeneste og køb en vpn fra NordVPN, Express VPN, eller CyberGhost før afrejse.

VPN Kina – VPN China

I nogle byer er VPN ulovligt, men som udlænding er der virkelig ikke noget at frygte. Blokering af internettet er målrettet den lokale befolkning og folk ville være overrasket hvis du ikke selv havde en VPN. 

 

VPN CHINA