Select Page

VPN Tyrkiet: Turkey Servere. Her er de bedste.

Din definitive guide til den bedste Tyrkisk VPN server online.

De 3 Bedste VPN til Tyrkiet

Hvis du gerne vil se tyrkisk TV eller gå på en VPN fra Tyrkiet har vi testet udbydere der tilbyder VPN fra Turkey. Her er de 3 VPN udbydere der tilbyder de mest stabile og bedste Tyrkiske servere. Med dem kan du streame Tyrkisk TV eller andet godt.

vpn turkey
  • Vurdering 90% 90%
bedste vpn
  • Vurdering 85% 85%
vpn forbindelse
  • Vurdering 80% 80%

VPN Turkey: Vil du se TV eller streame fra en server i Tyrkiet via en VPN?

Så har vi svaret til dig. De tre udbydere set ovenover tilbyder mindst to Tyrkiske servere og de giver dig også ucensuret internet hvis du rejser til Tyrkiet. De er stabile, giver dig 100% anonymitet fra stater og internet udbydere, og holder dig sikker fra hackere. VPN Tyrkiet.

Tyrkiet har gjort VPN ulovligt

I marts inførte Erdogan nye love om VPNer og det betød mange VPN ikke virkede længere i Tyrkiet. Flere kendte hjemmesider blev blokeret som Facebook og Twitter. Det synes vi ikke man skal finde sig i. Derfor kan vi bekræfte at ExpressVPN, NordVPN, og Cyberghost alle stadig virker fint i Tyrkiet i dag og de har udmeldt at de vil fortsætte med at levere ublokeret service i Tyrkiet. Der er ikke meget den Tyrkiske regering kan gøre ved det da alle de tre firmaer ligger i lande som ikke kan røres juridisk.

Læs flere anmeldelser her på bestvpn.dk.

 

VPN Turkey