Select Page

VPN USA: Bedste VPN med USA server.

Se Netflix, Amazon Prime, HBO og andet streaming med en USA VPN.

De 3 Bedste VPN til USA

Hvis du gerne vil se amerikansk Netflix eller HBO så skal du bruge en god VPN der har en amerikansk server som Netflix ikke har blokeret. Vi testet udbydere der tilbyder VPN i USA. Her er de 3 VPN udbydere der tilbyder de mest stabile og sikre USA servere. Med dem kan du med sikkerhed streame Netflix, HBO, og Amazon Prime Video. De gratis VPNer virker sjældent med Netflix.

usa vpn
  • Vurdering 90% 90%
bedste vpn
  • Vurdering 85% 85%
vpn forbindelse
  • Vurdering 80% 80%

VPN USA: Vil du se Netflix eller streame andet fra en server i USA via en VPN?

Så har vi svaret til dig. De tre udbydere set ovenover tilbyder mindst fem amerikanske servere og de giver dig også adgang til hundredevis af andre servere i hele verden. Det betyder du også kan se BBC, CNN, og andre online tjenester verden over. De er stabile, giver dig 100% anonymitet fra stater og internet udbydere, og holder dig sikker fra hackere.

Oplev internet sikkerhed med en VPN

Mens USA er et af verdens mest frie samfund når det kommer til internettet skal man også tænke på sikkerhed online. Hvis du går på nettet uden en VPN kan din internet udbyder se hvad du foretager dig og staten gøre krav på den data. Med en god VPN kan du holde alt din internet færden til dig selv så ingen andre kan se den.

Du kan også læse vores mere detaljeret guide om hvordan du ser Amerikansk Netflix.

Miljøvenligpakning